Kirjoittajasta

Tervetuloa Sateenkaarenmaalari-kulttuuriblogiini! Tutustu myös KulttuuriTurilainen-podcastiini.

Kirjoittelen täällä ennen kaikkea ensi-iltaelokuvista, teatterista, tanssista, kirjallisuudesta, taidenäyttelyistä ja matkailusta kulttuurinäkökulmalla.

Olen vuonna 1981 syntynyt helsinkiläinen kulttuurinystävä ja elämästä nautiskelija, jonka näkökulma arvioissa on queer-feministinen.

Luonteeni pääpiirteitä ovat ystävällisyys, sosiaalisuus, iloisuus ja uteliaisuus, mitkä ovat johdattaneet minut lukuisten elämysten äärelle. Olen ambivertti, joka energisoituu ihmiskontakteista, mutta viihtyy hyvin myös omassa seurassaan.

Vietin 27.3.-7.8.2018 Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kautta vaihto-oppilaana Toyo Universityssä Tokiossa. Kirjoitin ajanjaksolla useita postauksia Japanista.

Sateenkaarenmaalari-blogi syntyi tammikuussa 2011. Blogini on ollut aikaisemmin Extemporen Kulttuuripalvelut Oy:n kulttuuriblogeissa vuoden 2014 kesästä tarkalleen ottaen 3.8.2017 asti, Cult24-kulttuurilehden verkkosivuilla 2013–2014 (suurin osa silloisista matkabloggauksistani Maltalta, Sisiliasta, Bangkokista, Kambodzasta ja Hanoista eivät ole enää valitettavasti luettavissa) ja sitä ennen 2,5 vuotta Blogspot-blogisivustolla. Kun Extemporen Kulttuuripalveluiden verkkosivu poistui netistä, niin myös Extemporen aikaisista bloggauksistani katosi paljon kuvia, joten pahoittelen tätä!

Olen kolmannen vuoden journalismin opiskelija Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa ja vapaa toimittaja. Olen työskennellyt pätkissä ja freelancerina toimittajana, kirjallisuuslehti Lumoojan päätoimittajana, toimitussihteerinä, oikolukijana ja kustannustoimittajana, sekä aiemmin välillä keikkailevana lastenhoitajana päiväkodeissa.

Taustaltani olen filosofian maisteri Helsingin yliopistosta (2002–2007), pääaineena yleinen kirjallisuustiede. Olen opiskellut lukuvuoden 2007–2008 myös lehtijournalismia HEO:n Mediapajassa ja lukuvuoden 2001–2002 sanataiteita Oriveden Opistossa. Olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon.

Tutustu lehtijuttuihini Rapport-joukkorahoituspalvelussa.

Vieraile kotisivuillani, joissa on esimerkiksi lisää lehtijuttujani.

 Tutustu myös muihin Extemporen kulttuuriblogeihin:

Kulttuurikuuri

Lady Dandy

Toiseen todellisuuteen

Etiäinen

Kulttuurielämää Helsingissä

Kriitikko salissa